fb
BEPET d.o.o. - Logotip

BEPET d.o.o.

Grafično oblikovanje · Razvoj in programiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Podjetje za napredne tehnološke rešitve.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Ukvarjamo se s prilagojenimi programskimi rešitvami za podjetja in posameznike. Naš primaren fokus so poslovni programi, spletne aplikacije, mobilne aplikacije, spletne strani in umetna inteligenca (AI).

Kader je sestavljen s šolanih strokovnjakov z izkušnjami na področju programskega razvoja in vodenja projektov, zato vam ni potrebno skrbeti za vaš projekt.

Kvaliteta je naša prva prioriteta.

Tehnologije, ki jih uporabljamo: AI: Python Back end: NodeJS, Java, Rust, PHP, MongoDB, MySQL Front end: Angular, Vanilla, JavaScript, CSS CMS: WordPress

Kontakt podjetja: 031 820 676 (Jure)

info@bepet.org

Reference

Univerza Ljubljana, Splošna Bolnišnica Celje, Julian Alps, Lovska zveza, Mehanik Hrbta, KinVital, Lepoteka, Etc...

Kako smo drugačni

Izdelujemo prilagojene rešitve za podjetja in končne uporabnike. Vsak projekt je unikaten in izdelan glede na potrebe trga in uporabnikov. S tem omogočamo boljše poslovne rezultate podjetjem in posameznikom.

Vse kar izdelamo je premišljeno in podprto s številkami.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Grafično oblikovanje (Uporabniška izkušnja (UX), oblikovanje spletne strani ali aplikacije), Razvoj in programiranje (Izdelava spletne strani v Wordpress, Wix, Weebly, Joomla, ..., Izdelava spletne strani po meri (Java, Pyhton, PHP, JavaScript, HTML, CSS, SQL, Django, ...), Izdelava spletnih trgovin v Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce, ..., Izdelava spletnih trgovin po meri, iOS mobilna aplikacija za Apple naprave, Android mobilna aplikacija, Ostale mobilne platforme, Windows namizne aplikacije, OS X namizne aplikacije za Apple računalnike, Linux namizne aplikacije, Razvoj in programiranje za IoT (Internet stvari), Programiranje in razvoj za CRM / ERP, Specifične integracije po meri)
Lokacija
Novi trg 24, 1241 Kamnik

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo BEPET d.o.o. poslal konkretno ponudbo