fb
Apollo - Logotip

Apollo

Poslovni programi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Apollo je sodobni spletni program za izdajanje računov ter davčna blagajna.

Opis

Enostavno izdajanje računov skozi sodobno spletno platformo ter namenska Android aplikacija za izdajanje davčno potrjenih računov (davčna blagajna).

Program omogoča tudi avtomatizacijo izdajanja računov prek popularnih sistemo za spletne trgovine kot so WooCommerce, Shopify ter OpenCart in druge.

Vam gre na živce izdajanje računov, ker imate počasen program, ki izgleda kot da je iz leta '99? Z getapollo.io lahko izdate račun v manj kot 30s, postopek pa je enostaven in prijeten.

Kako smo drugačni

Popolnoma prenovljena platforma za sodobno, enostavno in avtomatizirano izdajanje računov, narejena na podlagi 6 let izkušen iz področja.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Poslovni programi (CRM program / ERP sistem, Računovodski program in obračun plač, Potni nalogi, plačilni in delovni nalogi, Davčna blagajna in POS, Inventura, vodenje zalog in popis, Materialno poslovanje / skladišča / proizvodnja, Program za izdajo računov, Brezpapirno poslovanje, Program za vodenje hotela / oddajanje sob, Obračun plač, Program za vodenje računovodstva (več podjetij), Program za oddajanje sob, Izračun delovnih ur, Vodenje skladišča, Izpis UPN položnic, Naročila / povpraševanja / ponudbe, Izdelava nalepk / barkode / QR kode, Program prilagojen večjim podjetjem)
Lokacija
Gradišče 15C, 1360 Vrhnika

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Apollo poslal konkretno ponudbo