fb

Organizirate dogodek in potrebujete animatorja? - Velenje in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih ter pridobite cene in ponudbe za mesto Velenje.

204.389
povpraševanj strank
8.561
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za animacijo na dogodkih (Velenje in okolica)

Preverjeni animatorji
Čarodej Roman Frelih
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
vrhunski čarodej, animator in klovn za otroke
Garancija zadovoljstva

Opis

Vse navedene predstave/animacije se lahko izvaja na odru (trajanje pribl. 30-40 min) ali pa v maniri uličnega improviziranega dogajanja, kar lahko traja poljubno dolgo....lahko pa je tudi (..in to bi celo predlagal...?) kombinacija obojega...

Največkrat izvajam animacijsko predstavo ( ...improvizacijo na "Kje je čarobna palica?"), v katero vključujem tam prisotne otroke ( tako majhne kot morda tudi "velike"....?), v dolžini recimo 30-45 min ....potem pa sem še kakšne pol ure (?) prisoten na prizorišču, skupaj z obiskovalci lahko izvajamo priložnostne trike, uganke in pdb., otrokom izdelujem živalice iz modelirnih balonov, tisti najbolj zagreti pa se lahko kakšne čarovnije tudi naučijo...Priložnost je za razna šaljiva tekmovanja, lahko se tudi kdo od njih izkaže s kakšno veščino...ipd....! Izkušnje mi pravijo, da se tovrstna zadeva krasno obnese, v sproščenem vzdušju, podprtim s celim nizom zabavnih pripetljajev uživajo vsi.... Predvsem pa pazim na odnos med menoj in publiko, najbolj pomembno je, da vsakega "pomočnika" ali "sodelavca" izpostavim kot junaka, ki mu je uspelo nekaj enkratnega ...in ga zato tudi nagradim !!

Reference

Spoštovani,

menim, da so strokovne delavke tiste, katerih komentar je vredno upoštevati. Spodaj podajam nekaj misli, ki so mi jih posredovale:

1.Čarodej je bil čudovit. Otroci so z zanimanjem sledili dogajanju. Nasmejali smo se do solz in res uživali kot že dolgo ne. Vse pohvale!!! (Katja in Marta iz oddelka prvega starostnega obdobja)

  1. Meni in našim otrokom je bila predstava zelo zanimiva, pa čeprav so še majhni. Čarodej se zna prilagoditi starosti in interesu otrok, tako da se za takšno predstavo priporočamo tudi v bodoče. (Marjanca, oddelek prvega starostnega obdobja)

  2. Čarodej Roman je pripravil zabavno in doživeto predstavo . Otroci so sodelovali oz: "čist notr padli". Veliko je bilo smeha in zabave ter medsebojnega sodelovanja pri izvajanju trikov. (Anica, oddelek prvega starostnega obdobja)

4.Tudi jaz mislim, da je bil zelo simpatičen in je otroke navdušil. Še dolgo so se potem o njemu pogovarjali in ga tudi narisali. (Slavica, oddelek drugega starostnega obdobja)

  1. Predstava je bila super. Otrokom je čarodej pričaral pravo čarovniško doživetje. Mislim, da je čarodej Roman super oseba za otroke. (Barbara, oddelek drugega starostnega obdobja)

Kot vidite je bilo zadovoljstvo z Vašo izvedbo neizmerno. Hvala Vam.

Lep pozdrav, Klara Gardelin

Osnovna šola Pivka Vrtec Pivka Prečna ulica 3 6257 PIVKA


Čarodej je bil smešen in zabaven. Najbolj jih je navdušila leteča miza ("Kako je to naredil?"). Lepa je bila čarovnija z žogicami.

Vzgojiteljicam in učiteljicam pa je bilo všeč, ker je bila predstava na nivoju otrok, zato so bili popolnoma očarani (začarani, morda), kot se reče - "padli so noter", kar pomeni, da so pozabili na uro, na okolico in na vse. Pohvala za zelo učinkovito animacijo!

Lep pozdrav

Dunja Tomšič, PŠ Vipavski Križ


V našem vrtcu ste navdušili tako otroke kot odrasle. Vsi skupaj so žareli, vzgojiteljice so me spraševale, od kje ste se vzeli in podobno.

Nataša Doler ravnateljica Vrtec Velenje • Šlandrova 11a • 3320 Velenje • Slovenija


»Prišel, videl, očaral vse otroke – majhne in velike! Čarovniška predstava je bila enkratno doživetje!« Petra Mertik, Vodja animacije/Recreation and entertainment manager/Sava Turizem d.d. Terme Banovci

RF - animator in čarodej, ki izvede prvovrsten kulturni dogodek za otroke in odrasle. Gledalcem simpatično, lahko bi rekli skozi stranska vrata, "proda" tudi ogromno edukativnih vsebin. Priporočam.

Boris Mužar, univ. dipl. pedagog Ravnatelj OŠ Mirana Jarca Črnomelj


Iskrena hvala za očarljivo in prepričljivo čaranje na Aleksandrovem praznovanju rojstnega dneva. Otroci vas še zdaj ne morejo pozabiti. O vaših trikih pripovedujejo znova in znova. Vse so si zapomnili na pamet. No, vsaj vrstni red. Mize ne znajo začarati, da bi lebdela po zraku, vendar niso razočarani, ker zelo dobro vedo, da lebdenje zmore pričarati samo čisto ta pravi čarodej. In to ste vi! Veselim se nadaljnjega sodelovanja z vami in vas toplo pozdravljam

Betka Šuhel Mikolič Public Relations & Event Management

"Srečni so tisti ljudje, ki v svojem delu maksimalno uživajo ter ga opravljajo z radostjo in predanostjo. Ob tem svoj nasmeh na obrazu, navdušenost in veselje nad delom posredujejo tudi drugim ter vse to samodejno širijo med svojo okolico. Eden takih je zagotovo Čarodej Roman, odličen čarovnik, ljubljenec otrok ter izvrsten animator, ki v svoj svet čudežev, domišljije in nenavadnih doživetij ne popelje le svojega otroškega občinstva, temveč mu sledijo celo odrasli, presenečeni in osupnjeni nad ponovnim odkritjem začaranega sveta sproščenosti in zabave. Igra je del življenja in življenje je del igre. Brez Romana ni niti igre niti življenja."

Tina Jelenc, 10.06.2012

S čarodejem Frelihom sodelujemo že vrsto let. Čeprav smo skupaj vsak prvi dan v novem šolskem letu, se nikoli ne dolgočasimo - vsako leto namreč svoj program nekoliko spremeni, aktualizira in popestri z novimi triki. Otroke zna motivirati in pritegniti k sodelovanju in v programu uživamo tako prvošolčki kot tudi odrasli.

Pia de Paulis Debevec Ravnateljica OŠ Miroslava Vilharja Postojna


V imenu predšolskih otrok in učencev osnovnih šol se zahvaljujemo čarodeju Romanu Frelihu za profesionalni nastop. Popestril in polepšal je praznični december na osnovnih šolah v Podbrdu, Tolminu in Mostu na Soči, ter v vrtcu v Tolminu.

Majda Maglica predsednica Društva prijateljev mladine Tolmin


Predstava je polna smeha in nepozabnih trikov. Otroci jo požirajo.

Manca Guštin, Event design d.o.o.


Soliden čarodej je tisti, ki ga pri izvedbi trikov opazuje nekaj radovednih otrok. Dober čarodej je tisti, ki ga zbrano opazuje večina otrok. Odličen čarodej je tisti, ki ga odprtih ust opazujejo vsi otroci. Roman Frelih pa je čarodej, ki mu niti odlični čarodeji ne sežejo do gležnjev: njega z jezikom do tal opazujejo tako otroci vseh starosti in karakterjev, kot tudi vsi odrasli, o njegovem nastopu, začinjenim s humorjem in dramatičnostjo, pa se govori še mesece in mesece po ogledani predstavi.

Maja Mitić svetovalec - svetovalec II

Državni zbor


» Čarodej Roman je resnično pravi čarodej, ki zna pričarati enkratno vzdušje in narisati začudenje in nasmeh na vsak obraz. Otroke na igriv in starosti primeren način ( izbor, ideje, glas, vključevanje otrok)spoznava s točkami čarodejstva J. Všeč nam je, da otroke vključi v svojo predstavo, jih spodbuja k razmišljanju in iskanju idej, jim da vlogo čarodeja in pričara nepozaben dan.V njegovi predstavi se nasmejemo vsi – mali in veliki, saj nas s svojim znanjem popelje v svet, kjer se zabavamo, vsemu čudimo in uživamo J. » Mali in veliki iz Vrtca Andersen,Natalija Dolenc

V naši šoli smo imeli že 4 predstave čarovnika Romana. Predstave so zelo zanimive in prilagojene starosti učencev. Predstava je prijetna sprostitev in enkratna priložnost za kakršno koli prireditev ali del kulturnega dneva v šoli. Sam nastop je enkraten, sproščujoč in zabaven za učence in odrasle.

ravnateljica Branka Ščap, prof. RP OŠ Toneta Čufarja Jesenice

Kako smo drugačni

Zakaj izbrati čarodeja Romana Freliha?

-Ker nisem zgolj prikazovalec trikov, ampak skupaj z otroci soustvarjamo zgodbe, v katerih se triki dogajajo.... -Ker imam kot čarodej in klovn dolgoletne izkušnje, skozi katere se je izklesal svojevrsten način animiranja ... -Kot edini slovenski čarodej sem opravil zahtevno avdicijo in šolanje ter postal član skupine Rdeči noski-klovni zdravniki... -In kar največ šteje : ...vaši otroci bodo imeli iskrice v očeh....

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Animacija na dogodkih (Čarodej)
Lokacija
Godovič 54a, 5275 Godovič

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za animacijo na dogodkih za mesto Velenje z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Velenje osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu za mesto Velenje, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.