fb

Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan) - Trbovlje in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan) ter pridobite cene in ponudbe za mesto Trbovlje.

204.532
povpraševanj strank
8.560
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za animacijo na dogodkih (napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Trbovlje in okolica)

Preverjeni animatorji
Sivko Franc s.p. Športne Dejavnosti- trener nogometa
Osebni trener · Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kako doseči ustvarjalnost v nogometu

Opis

  1. RSA metoda – kdo je ustvarjalen igralec ?

RSA metoda je oblika načrtnega ravnanja, mišljenja in občutenja v treningih in tekmah za dosego čim boljšega igranja nogometa na vseh ravneh od najmlajših do članskih ekip... Zakaj uporabljamo našo RSA metodo dela:

  1. omogočamo celovit in najhitrejši splošni razvoj nogometne tehnike, nogometne taktike, kondicije in mentalne priprave v igralcu in ekipi;
  2. pospešujemo povezanost igralcev v ekipo, ekip v klub, klub v okolje;
  3. ocenjujemo realno moč igralca, ekipe v rednem tekmovanju;
  4. sledimo modernemu načinu treniranja in pomagamo pri razvijanju tudi drugih metod s katerimi se srečujejo naši igralci in ekipe;

A. Pri našem delu se ne usmerjamo samo kako trenirati za čim boljši rezultat, temveč kako razviti v igralcu to ali ono sposobnost ali lastnost in ko z vztrajnim delom razvija svoje sposobnosti in lastnosti, takrat igralec dobi tudi odgovor kako trenirati za čim boljši uspeh. S tem postane igralec vse bolj odgovoren in ne išče odgovore na vprašanja za katera še ni dovolj pripravljen. B. Skladnost in ravnotežje na vseh področjih trenažnega dela in tekem sta zelo pomembna saj omogočata razumevanje in usposobljenost za določene vaje, ki so temelj za uspešno delo in s tem za uspešen rezultat. » Nogometna pravila so enostavna, držati se teh pravil je tudi enostavno. Uspešna pa so samo takrat, ko se teh pravil prav tako resno in striktno držimo, kolikor so nogometna pravila sama po sebi enostavna.« C. Naša RSA metoda dela omogoča da z nogometnimi vajami pravilno in v pravem ritmu delujemo na sposobnosti in lastnosti igralcev in ekipe, ter da se lahko tudi odpravijo škodljive posledice, ki nastanejo zaradi različnega zavajanja in različnih zablod... Nogometna morala: to je sposobnost in sicer sposobnost za nogometne moralne ideje, za nogometne moralne fantazije; tudi sposobnost preobrazbe – spremembe tistega kar vidi pri treningu ali sami tekmi in to na tak način, da ne spremeni same zakonitosti treniranja temveč da doda nekaj svojega s katerim poveča soodvisnost do uspešnosti tako v vaji kot tekmi. Tudi trenerji lažje izvedejo »nove vaje« iz starih, kot da iz svoje nogometne moralne fantazije določijo nove vaje, ki še ne obstajajo. Veliko igralcev ima sposobnost da nogometne moralne ideje dobi od igralcev ki imajo nogometno moralno fantazijo in jo spretno vtisnejo v svoj nogometni »zaklad« in so tudi sposobni te vaje uporabljati v sami igri ali treningu. 1

Reference

nogometni trener PRO od 1982 in licenca UEFA A

Kako smo drugačni

Naše delo temeljni na filozofiji dr. Rudolfa Steinerja ustanovitelja Waldorfske šole...bistvo je v tem da v našem delu izhajamo iz igralca in gradimo na tistem kar ima v sebi, medtem ko splošno treniranje ostalih deležnikov v nogometu izhaja iz programov, katerim se morajo prilagajati vsi, ki želijo biti uspešni...

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Osebni trener (Badminton, Fitnes / osebni trener, Borilne veščine, Joga, Kajtanje, Košarka, Nogomet, Nordijska hoja, Odbojka, Plavanje, Ples ob drogu, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Golf, Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Smučanje / bordanje, Tek, Tenis, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist), Animacija na dogodkih (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov, Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.), Imitatorji / komedijanti / stand-up, Za podjetja / team building)
Lokacija
Vreskovo 53, 1420 Trbovlje

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan)) za mesto Trbovlje z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Trbovlje osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu za mesto Trbovlje, mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete animacijo na dogodkih (napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))?

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.