fb

Iščete izvajalca alternativnih metod zdravljenja?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za alternativne metode zdravljenja ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za alternativne metode zdravljenja

Preverjeni zdravilci alternativne medicine
HARISUN, Miha Hari, s.p.
Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Specialist za masažo hrbtenice in licenčni svetovalec energijske medicine po metodi P.E.C.A.®.
Preverjeni ponudnik

Opis

Masaža hrbtenice in terapija po dr. Breussu, ročna limfna drenaža, refleksna masaža stopal, športna masaža, masaža za pare, svetovanje energijske medicine po metodi P.E.C.A.®

Reference

Teniška zveza Slovenije, Odako d.o.o., Vistra d.o.o., Betaplast d.o.o., Teniški klub Domžale, Fiteh d.o.o. ...

Kako smo drugačni

Človeku ponudiva osebni pristop in se trudiva delati s srcem. Imava izkušnje, ki so nama pomagale, da sva razvila kvaliteto najinih storitev.

Uradni naziv podjetja
Harisun, Miha Hari, s.p. - Harisun, Poslovno Svetovanje, Miha Hari, s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Alternativne metode zdravljenja (Akupunktura, Bioterapija, Akupresura, Homeopatija, Ajuverdska medicina, Aromaterapija, Terapija ponovne povezave, Meditacija, EFT, Fitoterapija, Tradicionalna kitajska medicina, Homotoksilogija, Osteopatija, Kiropraktika, Hipnoterapija, Terapevtske masaže, Kinezioterapija, Zdravljenje z zelišči, Bioresonanca, Fiziatrija, Theta healing, Reiki terapije)
Velikost ekipe
2 zaposlena
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2013)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M70.220 - Drugo podjetniško in poslovno svetovanje
Vsi podatki preverjeni
13. Jul. 2021
Lokacija
LJUBLJANSKA CESTA 64, 1230 Domžale

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za alternativne metode zdravljenja je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za alternativne metode zdravljenja in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete alternativne metode zdravljenja?

Pogosta vprašanja za alternativne metode zdravljenja

Kaj je alternativna medicina in kako se loči od današnje uradne medicine, ki jo poznamo?

Alternativna medicina je izraz za dejavnost, ki jo lahko poimenujemo tudi zdravilstvo. Gre torej za vse metode, ki jih uradna medicina ne priznava ali pa te preprosto niso dovolj podprte s strani znanosti. V ožjem pomenu se tako alternativna medicina, kot del zdravilstva, z uradno medicino izključuje. In to je tudi razlog, zaradi katerega se bolnik ne more istočasni zdraviti tako z metodami alternativne medicine, kot tudi z uradnimi metodami zdravljenja. Kar pa ne izključuje možnosti, da je alternativna medicina lahko dopolnitev k uradnim metodam zdravljenja ali celo preventiva in predhodna odločitev zdravljenja, pred obiskom našega zdravnika.

Pri alternativni medicini gre predvsem za metode, ki se jih ne da testirati, še več, testiranje celo odklanjajo ali večkrat padejo na samih testih. Medicinske metode, na drugi strani, pa imajo znanstveno dokazane učinke. Državna komisija za medicinsko etiko jasno ločuje uradno medicino in zdravilstvo. Pravi, da je za današnjo medicino bistveno to, »/…/ da temelji na rabi metod, ki so znanstveno preizkušene ali pa vsaj izhajajo iz znanstveno preverljivih načel in bioloških dejstev.«

Alternativni medicini pogosto rečemo tudi komplementarna medicina, ljudska medicina ali tradicionalna medicina in kot že omenjeno, zdravilstvo. Za uradno medicino pa se uporabljajo prav tako izrazi, kot so šolska medicina, znanstvena medicina, alopatska medicina in konvencionalna medicina.

Katere metode spadajo pod alternativno medicino?

Trenutno veljavni Zakon o zdravilstvu pod metode alternativne medicine, ki jih deli glede na temeljni način izvajanja, priznava sledeče:

Metode interakcije med umom in telesom – to so metode, ki krepijo sposobnost duha, da vpliva na delovanje posameznikovega telesa. Biološko osnovane metode – gre za metode, pri katerih se za zdravljenje in tudi preprečevanje bolezni uporabljajo živila in zdravilna zelišča. Manipulativne in telesne metode – te zdravijo in preprečujejo bolezni s premikanjem določenih delov telesa. Energijske metode – to so metode vplivanja z biopoljem in delovanjem na samo biopolje.

Med te metode prištevamo na primer akupunkturo, izbrano prehrano, fitoterapijo, homeopatijo, kiropraktiko, refleksologijo in druge.

Kdo lahko izvaja alternativno medicino in komu lahko zaupam?

V Sloveniji zdravilsko dejavnost izvajajo zgolj zdravilci. To so zakonsko opredeljene »polnoletne fizične osebe, ki imajo pridobljeno najmanj srednjo izobrazbo zdravstvene smeri ali pridobljeno najmanj srednjo strokovno izobrazbo in opravljen preizkus iz zdravstvenih vsebin, ki jih predpiše minister.« Seveda morajo imeti tudi veljavno licenco, pridobljeno skladno z zakonom.

Oseba, ki izvaja metode alternativne medicine je torej zdravilec_ka z veljavno licenco in je edina, ki lahko izvaja homeopatijo, kiropraktiko in osteopatijo. Imeti mora diplomo medicinske fakultete in določena pridobljena znanja iz homeopatije, kiropraktike ali osteopatije. Ta oseba pridobi tudi naziv zdravilca ali zdravilke, zato lahko brez dvoma prepoznamo, kdo je v resnici podkovan na tem področju. Seveda mora biti sama dejavnost tudi uradno prijavljena, zaradi česar »zdravilec za svoje delo prevzema etično, strokovno, kazensko in materialno odgovornost po predpisih, ki za zdravilce veljajo v Republiki Sloveniji,« kar zapoveduje trenutno veljavni zakon.

Kakšne so nevarnosti alternativne medicine? Kje se lahko zalomi?

Večina nevarnosti, s katerimi se kot uporabniki lahko srečujemo, se pojavljajo kot posledica neustrezno pravno urejenega področja. To pomeni, da se marsikatera dejavnost izvaja tudi ilegalno. Če kot primer izpostavimo kiropraktiko, lahko pri njenem nestrokovnem izvajanju pride po neposredne poškodbe. Pri nenadzorovanem uživanju zdravilnih rastlin pa lahko pride celo do zastrupitve.

V nekaterih zdravilskih izdelkih lahko najdemo tudi primesi težkih kovin kot so svinec, arzen ali živo srebro. Uživanje takšnih in podobnih zdravil lahko povzroči hujše posledice.

Ali alternativna medicina res deluje?

Alternativna medicina zavrača testiranje, zato njeni neposredni zdravilni učinki niso dokazani na način, ki ga priznava uradna medicina, kar pa še ne pomeni, da nima učinkov. Učinkov zdravljenja, ki zahtevajo posameznikovo sodelovanje, niti ne moremo dokazati z znanstvenimi raziskavami. Kot primer tega si lahko predstavljamo fizioterapijo ali meditacijo, ki sta priznana in uradna pristopa zdravljenja. Njune učinke pa lahko vidimo samo preko sodelovanja posameznega bolnika.

Vsem znan je placebo učinek, ki prav tako znanstveno dokazano deluje. Še več, če posamezniku podamo placebo in mu razločno povemo: »Poglej, to je placebo,« bo imel ta prav tako učinke na samega posameznika, ki se zaveda, da v rokah drži placebo. Med nami pa so tudi tisti, ki dvomijo celo v placebo, torej proces, ki je znanstveno dokazan. To so skeptiki ki trdijo, da placebo ne obstaja in da gre zgolj za naravni proces zdravljenja. Veliko je torej odvisno tudi od naše volje, zaupanja in vere v nek proces zdravljenja, za katerega se odločimo.

Pomagali vam bomo najti pravega zdravnika alternativne medicine

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / zdravilci alternativne medicine

Resonančni coaching z Iris mi je pomagala povrniti vrednost v samo sebe in osvetliti moje potenciale. Naucila sem se kako izrazati svoje zelje in obcutke. Iris je zelo strokovna coachinja, ki zna prisluhniti in je socutna, ko je potrebno. Resnicno priporocam vsakomur, ki potrebuje push za uresnicitev svojih zelja ali za krepitev samozavesti.

V sebi sem ponovno našla mir in zadovoljstvo v neravnovesju med poslovnim in družinskim življenjem. Poleg srečanj, pogovorov, so mi predvsem izjemno pomagale posebne vaje, ki jih je vodila Iris. Njena toplina glasu in vodenje skozi vajo človeku pomaga k res pravi sprostitvi, ki v tebi potem sproži povsem nove miselne procese. Zame, ki sem analitična in miselno zelo aktivna resnično izjemna izkušnja umirjanja nemirnega uma. Zelo priporočam.

Naš kužek maltežan je imel tumor na kazalčku. Star je že 14 let in smo bili v dvomih kako bo prenesel operacijo. Operacijo je odlično prenesel. Amputirali so mu kazalček. Po operaciji mi je prijazna lastnica podjetja Magnetera ponudila pomoč pri rehabilitaciji - obroč magnetne resonance. En teden smo mu delali terapijo -3×dnevno po 10 minut in moram reči da je terapija pripomogla k hitrejšemu okrevanju našega ljubljenčka. Bil je zelo potrpežljiv in odlično ter s hvaležnostjo opavljal terapijo. Po enem tednu je zelo hitro okreval in se vrnil v vsakdanje življenje ter sprehode. Lastnici podjetja Magnetera smo hvaležni za njen takojšnji odziv.

Bili so mi na voljo pri vseh mojih vprašanjih, mi nudili dodatne nasvete in pri terapiji pomagali od začetka do konca zdravljenja. Zdravljenje trna v peti in bolečin v stopalih je bilo uspešno.

Zelo strokovna in srčna oseba, da upanje, da je lahko bolje, zelo individualno prisluhne in svetuje.

nimam pripomb

Dobra! Preko spoznavanja Gokhale metode sem končno dobivala celostni vpogled v izvajanje vaj, ki jih predhodno na standardnih fizioterapijah nisem. Eno in drugo se je krasno ujelo!

Zelo pozorna in podrobna individualna obravnava. Osredotočenost na pravilno razumevanje podane snovi in na popravljanje morebitnih napak.

Mojo izkušnjo s Sabino lahko opišem kot odlično - z Gokhale metodo sem se seznanila preko spleta in po brezplačni delavnici tudi udeležila delavnice, ki je bila izpeljana profesionalno in strokovno, hkrati pa je bila metoda predstavljena na način, ki je precej lahko dojemlljiv. Nedvomno priporočam tudi osvežilne ure, saj le ponavljanje prinese odličnost - v tem primeru biti brez bolečin v krožu.

Opravil sem tečaj metode Gokhale in nekaj ponovitvenih delavnic. Sabina ima naraven čut za ljudi in poglobljeno znanje metode. Delo z njo je prijetno in da realne rezultate.

Vse ,kar je izvajala Monika Radič ,je bilo kvalitetno,poučno in sproščujoče,nimam pripomb in nič ne bi dodala. Želim ,da v tej smeri nadaljuje s svojo profesionalnostjo.

Z Moniko je krasno sodelovat, ker dosledna,hitro odzivna in zanesljiva.

Monikina celotna ponudba storitev je fantastična in celovita. Njen odnos in strokovnost sta na najvišjem nivoju. Če si želiš napredka na področju osebne rasti, boljšega počutja in samozavedanja, je Sijem prava izbira.

Izvrstna joga smeha, meditacije, ki so vsakih drugačne in nenazadnje Access Bars tretma, ki te ponese v nove in drugačne dimenzije.

Nekaj dni pred tretmajem reikija sem bila popolnoma izčrpana, psihično in fizično.
Med samim tretmajem pa sem se začela sproščati, umirjati, čutila sem toploto iz njenih rok. Po tretmaju pa sem bila popolnoma mirna, sproščena, ves stres preteklih dni je izginil. Zelo sem hvaležna Moniki za to doživetje in njeno razlago.

Reiki tretma pri Moniki je bil ravno tisto, kar sem potreboval. Njeni gibi, besede in glasba so me popolnoma sprostili. Po tretmaju sem se počutil odlično. Toplo priporočam.

Meditacije pri Moniki so vedno nekaj posebnega. Njen glas te nežno odpelje in če se mu prepustiš in se res lahko sprostiš, potem tudi popolni začetniki (kot sem jaz) lahko doživijo pravo meditacijo. Meditiram doma sama, meditiram ob posnetkih, bila sem na vodenih meditacijah in edino pri Moniki mi je čisto vedno super. Hvala Monika!

“Po začetnem skepticizmu, da so tovrstne vadbe samo za punce, sem se kljub vsemu udeležil joge smeha. In se zelo navdušil. Tekom vadbe so se pojavili določeni pozitivni občutki, ki jih nisem dotlej še nikoli občutil. Na momente sem se spraševal, ali je to sploh mogoče. Skoraj neverjetno se mi je zdelo, kako globoko se naše telo sprosti, če mu le damo priložnost. Smeh pa me spremlja še več dni po vadbi in že spomin na vadbo me zelo sprosti in prikrade nasmeh na ustnice. Zelo priporočam.”

Vse odlično. Mogoče še en dodatni termin na mesec.

Prijetna energija, povezovalnost in ravno prav vodenja

Monika je super punca z prekrasno energijo..Njene vodene meditacije so naravnost fantasticne. :)

Moniko in njen osebni ter poslovni razvoj spremljam že nekaj let. Vedno je nasmejana, avtentična in če je z 'glavo v oblakih', z nogami stoji na trdih tleh. Izjemna učiteljica, ki z visoko stopnjo reflektivnega delovanja, kar je pri tovrstnem delu zelo pomembno. Priporočam. :)

Barsi pri Moniki so bili zame ena res super izkušnja. Še nikoli v življenju se nisem tako sprostila. Ves zunanji svet je izginil/postal nepomemben in možgani so prešli v theta stanje. Monika ima res magične roke. Pomagala mi je prekiniti zelo izčrpujočo energetsko vez, od tretmaja naprej pa mi življenje kar ne pusti zaiti z moje poti. Odločitve, ki jih sprejemam niso najlažje na prvi pogled, ampak toliko bolj v skladu z mojo dušo. Vse vidim malo bolj jasno. Nikoli si nisem predstavljala da bo tako deloval že en tretma, tako da se definitivno vrnem po še! 😁

Monika je čudovita oseba... hvala Monika!

Barsi so me enostavno poklicali - do trenutka, ko sem se odlocila za terapijo, o njih prakticno nisem vedela skoraj nicesar in sem bila popolnoma odprta za novo izkusnjo. Obcutke, ki sem jih dozivljala med terapijo z barsi, je z besedami tezko opisati - vsekakor pa je slo za izjemno izkusnjo v stanju med popolno blazenostjo in zavedanjem na neki drugi ravni. Do sedaj se se ob nobeni terapiji nisem spustila v taksne globine svoje duse in se nikoli nisem imela obcutka, kot da bi nekdo z neznimi dotiki masiral mojo avro. Ze takoj po prvi terapiji sem se pocutila nekako pomirjeno s svetom, z mocnik zavedanjem, kdo in kaj sem - ter posledicno z zavedanjem, kdo nisem, cesa ne maram in kaj mi ne sluzi. Bistveno lazje se sedaj distanciram od stvari, ki niso moje, lazje prepoznavam nekatere vzorce in kar je zame zelo pomembno, lazje se postavim zase in potegnem mejo, brez obcutka slabe vesti. Nasploh pa sem si po terapiji tudi bistveno blizje z zavedanjem, da je vse mogoce in da se mi lahko uresnici vse, kar si zelim. Zivljenje je carobno in definitivno so tudi barsi tej carobnosti dodali svoj poseben odtenek, zaradi katerega so moji vsakdani bolj barviti.

Pri Moniki sem bila na meditaciji. Izkusnjo zelo tezko opisem samo z besedami. Gre za cudovito dozivetje sproscenosti in popotovanje do globine samega sebe. Izvrstno in magicno, prav tako kot Monika. Je cudovita in srcna oseba, kar takoj obcutis, ko si v njeni blizini.

dvakrat sem obiskala uro joge smeha in se nasmejala s popolnimi neznanci.

Monika je super-zanesljiva, prijazna,strokovna, resnično se posveti stranki in dela s srcem.

Monika je srčna, topla, dobrodušna oseba in resnično sije.
Obiskala sem jogo smeha, čeprav sem bila skeptična in zadržana, sem se proti koncu končno sprostila in začutila pozitivne učinke vadbe. Domov sem odšla nasmejana in polna energije.
Tudi reiki tretma je bil nad pričakovanji. Toplina njenih rok je pomirjajoča, takoj sem se sprostila, bilo je kot v lepih sanjah. Po seansi sem dobila zagon, da se lotim stvari, katerim sem se že dolgo izogibala. Pridobila sem samozavest in jasno videla pot naprej, kot, da je njena energija odstranila neke stare prepreke v moji glavi.
Monika res opravlja svoje poslanstvo na najvišjem nivoju, čuti se,da gori za to kar počne.
Hkrati je tudi zelo profesionalna, organizirana in odzivna, tako,da je tudi poslovno sodelovanje z njo korektno in zanesljivo.

Obisk Access Bars terapije , Terapijo je z besedami nemogoče opisati, ni besed ki bi definirale ves spekter občutkov, pretoka energije in počutja med in po procesu access bars z Moniko! Priporocam!

Obiskujem meditacije, ki jih Monika vedno odlično pripravi in vodi. K boljši izkušnji pripomoreta tudi njen čudovit glas in umirjen nastop.

Monika, tvoja joga smeha je tako fajn, ker je vse res fajn!
Smejimo se že, ko pridemo tja in ves čas...
Na vsako uro se res dobro pripraviš. Vedno nas pričakaš radostna, igriva in zabavna, s polno energije in pozitivne naravnanosti!
Mislim, da bi se morali več smejati in na sploh Življenje živeti tako, da se mu predamo.
Preveč jemljemo vse resno! Smeh je polj zdravja in moral bi biti prisoten v bolnicah, šolah, na delovnih mestih....

Bil je lep simpatičen dan, ko sem se odločil, da se prepustim Access Bars-om. Energije in vibracije so mi blizu in delati dobro in biti sonček. Hvaležen sem za to izkušnjo in tretmaje izpod rok Monike, ki je pravi sonček. Resetiranje starega in se "prebuditi" v novo svežino ter gledati s srcem in radostjo, biti lepši, boljši in modrejši v sebi ter s svojo čisto energijo obdariti sopotnike na poti, katero vsakodnevno plemenitimo vsak po svojih sposobnostih. Monika hvala.

Monika mi je z access barsi, jogo smeha in meditacijami spremenila življenje! Ko sem bila na tleh mi je pokazala luč in sedaj sijem tudi jaz! Kako je lahko še boljše!? :)

Monika je tako fajn, da bom še naprej z veseljrm prihajala na njene mefitacije in ure za jogo smeha. Vedno odlično pripravljena in z dobro energijo. Hvala, Zdenka

Monika je super, prijazna, dela s srcem, čutiš pozitivno energijo! Deli svoje veselje z drugimi in se kar nalezeš pozitive in veselja :D!

Izredno profesionalen pristop in lahkotno ter izjemno koristno spoznavanje meni osebno prej še nepoznanega področja. Priporočam.

Monika dela profesionalno, ob enem pa srčno in radostno. Izkušnja je bila zelo pozitivna za vse udeležence, ki so še dolgo po izvedbi delavnice delili izkušnje med ostale zaposlene.

Monika me je s svojim pripovedovanjem o uspešnosti tehnike Access Bars in svojim zgledom tako navdušila, da sem se ob dogodku, ki me je pretresel, takoj odločila poiskati njeno podporo. Po terapiji sem takoj čutila kot bi se mi dvignilo sto ton teže iz prsnega koša. Zelo sem hvaležna Moniki za njen nežen pristop, razumevanje in učinkovito pomoč. Definitivno še pridem. Hvala Monika!

Joga smeha je resnično zelo spročujoča. Od Monike domov greš čist nasmejan.

“Smeh je bil prisoten v velikem delu mojega življenja, Ker so ga skrbi zasenčile, sem ga šla poiskati k Moniki. Joga smeha v meni vedno znova prebudi veselega, razigranega in srečnega notranjega otroka. Moniki sem hvaležna za nesebično deljenje svojega znanja ne samo o smehu, ampak tudi za raznovrstne in prečudovite meditacije, ki nas vodijo do notranje luči in ravnovesja. Pri Moniki je vedno lepo.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.