fb

Iščete izvajalca alternativnih metod zdravljenja?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za alternativne metode zdravljenja ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
60754
poslanih povpraševanj
7483
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za alternativne metode zdravljenja

Preverjeni zdravilci alternativne medicine
HARISUN, Miha Hari, s.p.
Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Specialist za masažo hrbtenice in licenčni svetovalec energijske medicine po metodi P.E.C.A.®.
Preverjeni ponudnik

Opis

Masaža hrbtenice in terapija po dr. Breussu, ročna limfna drenaža, refleksna masaža stopal, športna masaža, masaža za pare, svetovanje energijske medicine po metodi P.E.C.A.®

Reference

Teniška zveza Slovenije, Odako d.o.o., Vistra d.o.o., Betaplast d.o.o., Teniški klub Domžale, Fiteh d.o.o. ...

Kako smo drugačni

Človeku ponudiva osebni pristop in se trudiva delati s srcem. Imava izkušnje, ki so nama pomagale, da sva razvila kvaliteto najinih storitev.

Uradni naziv podjetja
Harisun, Miha Hari, s.p. - Harisun, Poslovno Svetovanje, Miha Hari, s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Alternativne metode zdravljenja (Akupunktura, Bioterapija, Akupresura, Homeopatija, Ajuverdska medicina, Aromaterapija, Terapija ponovne povezave, Meditacija, EFT, Fitoterapija, Tradicionalna kitajska medicina, Homotoksilogija, Osteopatija, Kiropraktika, Hipnoterapija, Terapevtske masaže, Kinezioterapija, Zdravljenje z zelišči, Bioresonanca, Fiziatrija, Theta healing, Reiki terapije)
Velikost ekipe
2 zaposlena
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2013)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M70.220 - Drugo podjetniško in poslovno svetovanje
Vsi podatki preverjeni
13. Okt. 2021
Lokacija
LJUBLJANSKA CESTA 64, 1230 Domžale

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za alternativne metode zdravljenja je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za alternativne metode zdravljenja in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za alternativne metode zdravljenja

Kaj je alternativna medicina in kako se loči od današnje uradne medicine, ki jo poznamo?

Alternativna medicina je izraz za dejavnost, ki jo lahko poimenujemo tudi zdravilstvo. Gre torej za vse metode, ki jih uradna medicina ne priznava ali pa te preprosto niso dovolj podprte s strani znanosti. V ožjem pomenu se tako alternativna medicina, kot del zdravilstva, z uradno medicino izključuje. In to je tudi razlog, zaradi katerega se bolnik ne more istočasni zdraviti tako z metodami alternativne medicine, kot tudi z uradnimi metodami zdravljenja. Kar pa ne izključuje možnosti, da je alternativna medicina lahko dopolnitev k uradnim metodam zdravljenja ali celo preventiva in predhodna odločitev zdravljenja, pred obiskom našega zdravnika.

Pri alternativni medicini gre predvsem za metode, ki se jih ne da testirati, še več, testiranje celo odklanjajo ali večkrat padejo na samih testih. Medicinske metode, na drugi strani, pa imajo znanstveno dokazane učinke. Državna komisija za medicinsko etiko jasno ločuje uradno medicino in zdravilstvo. Pravi, da je za današnjo medicino bistveno to, »/…/ da temelji na rabi metod, ki so znanstveno preizkušene ali pa vsaj izhajajo iz znanstveno preverljivih načel in bioloških dejstev.«

Alternativni medicini pogosto rečemo tudi komplementarna medicina, ljudska medicina ali tradicionalna medicina in kot že omenjeno, zdravilstvo. Za uradno medicino pa se uporabljajo prav tako izrazi, kot so šolska medicina, znanstvena medicina, alopatska medicina in konvencionalna medicina.

Katere metode spadajo pod alternativno medicino?

Trenutno veljavni Zakon o zdravilstvu pod metode alternativne medicine, ki jih deli glede na temeljni način izvajanja, priznava sledeče:

Metode interakcije med umom in telesom – to so metode, ki krepijo sposobnost duha, da vpliva na delovanje posameznikovega telesa. Biološko osnovane metode – gre za metode, pri katerih se za zdravljenje in tudi preprečevanje bolezni uporabljajo živila in zdravilna zelišča. Manipulativne in telesne metode – te zdravijo in preprečujejo bolezni s premikanjem določenih delov telesa. Energijske metode – to so metode vplivanja z biopoljem in delovanjem na samo biopolje.

Med te metode prištevamo na primer akupunkturo, izbrano prehrano, fitoterapijo, homeopatijo, kiropraktiko, refleksologijo in druge.

Kdo lahko izvaja alternativno medicino in komu lahko zaupam?

V Sloveniji zdravilsko dejavnost izvajajo zgolj zdravilci. To so zakonsko opredeljene »polnoletne fizične osebe, ki imajo pridobljeno najmanj srednjo izobrazbo zdravstvene smeri ali pridobljeno najmanj srednjo strokovno izobrazbo in opravljen preizkus iz zdravstvenih vsebin, ki jih predpiše minister.« Seveda morajo imeti tudi veljavno licenco, pridobljeno skladno z zakonom.

Oseba, ki izvaja metode alternativne medicine je torej zdravilec_ka z veljavno licenco in je edina, ki lahko izvaja homeopatijo, kiropraktiko in osteopatijo. Imeti mora diplomo medicinske fakultete in določena pridobljena znanja iz homeopatije, kiropraktike ali osteopatije. Ta oseba pridobi tudi naziv zdravilca ali zdravilke, zato lahko brez dvoma prepoznamo, kdo je v resnici podkovan na tem področju. Seveda mora biti sama dejavnost tudi uradno prijavljena, zaradi česar »zdravilec za svoje delo prevzema etično, strokovno, kazensko in materialno odgovornost po predpisih, ki za zdravilce veljajo v Republiki Sloveniji,« kar zapoveduje trenutno veljavni zakon.

Kakšne so nevarnosti alternativne medicine? Kje se lahko zalomi?

Večina nevarnosti, s katerimi se kot uporabniki lahko srečujemo, se pojavljajo kot posledica neustrezno pravno urejenega področja. To pomeni, da se marsikatera dejavnost izvaja tudi ilegalno. Če kot primer izpostavimo kiropraktiko, lahko pri njenem nestrokovnem izvajanju pride po neposredne poškodbe. Pri nenadzorovanem uživanju zdravilnih rastlin pa lahko pride celo do zastrupitve.

V nekaterih zdravilskih izdelkih lahko najdemo tudi primesi težkih kovin kot so svinec, arzen ali živo srebro. Uživanje takšnih in podobnih zdravil lahko povzroči hujše posledice.

Ali alternativna medicina res deluje?

Alternativna medicina zavrača testiranje, zato njeni neposredni zdravilni učinki niso dokazani na način, ki ga priznava uradna medicina, kar pa še ne pomeni, da nima učinkov. Učinkov zdravljenja, ki zahtevajo posameznikovo sodelovanje, niti ne moremo dokazati z znanstvenimi raziskavami. Kot primer tega si lahko predstavljamo fizioterapijo ali meditacijo, ki sta priznana in uradna pristopa zdravljenja. Njune učinke pa lahko vidimo samo preko sodelovanja posameznega bolnika.

Vsem znan je placebo učinek, ki prav tako znanstveno dokazano deluje. Še več, če posamezniku podamo placebo in mu razločno povemo: »Poglej, to je placebo,« bo imel ta prav tako učinke na samega posameznika, ki se zaveda, da v rokah drži placebo. Med nami pa so tudi tisti, ki dvomijo celo v placebo, torej proces, ki je znanstveno dokazan. To so skeptiki ki trdijo, da placebo ne obstaja in da gre zgolj za naravni proces zdravljenja. Veliko je torej odvisno tudi od naše volje, zaupanja in vere v nek proces zdravljenja, za katerega se odločimo.

Pomagali vam bomo najti pravega zdravnika alternativne medicine

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / zdravilci alternativne medicine

Preprosto, so te prave energije!

Vse, zelo dobro vzdusje, strokovno vodstvo in odlicna cena za storitve

Vse je popolno

Zelo zadovoljna.

Vse storitve

Moj obisk bioresonance v Belidonni bi ocenila z odlično oceno, saj mi je zelo pomagala pri okrepitvi imunskega sistema. Tudi refleksno masažo bi pohvalila in jo priporočila tudi drugim, še posebaj po poškodbah, oteklinah po operacijah in pa pri zastajanju vode v telesu.

Zelo nazoren prikaz in razlaga samega postopka, zelo prijazna lastnica centra kot tudi maserka, dobra izvedba storitev, pri dogovarjanju glede terminov; na voljo termini dopoldan in popoldan=> ustrezljivi..

Zelo strokovno podkovani.

Želela bi si nižjo ceno, sicer zadovoljna z vsem.

hitra odzivnost,dobra komunikacija z informacijami,prijaznimi strokovnimi nasveti,vedno na uslugo in pipravljenost časovnega prilagajanja stranke,skratka zelo zadovoljna in priporočam drugim

Vse super!

Odlicne masaze, bioresonanca, prijazno osebje.

Prijazen in strokoven pristop, vse pohvale.

Izkušnja z Ano - nekaj neverjetnega. Komaj čakam da ponovim!

Terapevtska masaza, izpod cudeznih rok maserke odvzela vso bolecino v vratn3m in kriznrm predelu

Umetnica Leonida spretno združi svojo kreativnost s samosvojo naravo stekla in da poudarek igri z obliko. Kar ji da unikaten podpis so barvne kombinacije, ki se prelivajo in odsevajo njeno rahločutno a hrkati prizemljeno energijo.

Prijazen odnos do strank in izredno lepi, unikatni izdelki.

Bila sem več kot zadovoljna in navdušena nad pričakovanji, tako s cenami kot z raznolikostjo ponudbe.

 • Mateja J. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 05. Apr. 2018

Odlični opravljajo svoje delo! Zelo so pomagali!

 • Zlata B. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 05. Apr. 2018

Topel in lep sprejem. Prijazno osebje, ki se časovno prilagodi vašim potrebam. Strokovna obravnava s podporo in nasveti v daljšem časovnem obdobju. Zaupanja vredna Hiša.

 • Anica M. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 04. Apr. 2018

Vse v najlepšem redu.

 • Blanka L. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 04. Apr. 2018

Profesionalno. Znanje in izkušnje.

 • Miran O. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 04. Apr. 2018

Ob vsakem obisku izjemno zadovoljen.

 • Tina S. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 04. Apr. 2018

Čudovita masaža in izredna prijaznost osebja. Priporočam vsem!

 • Andreja Ž. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 04. Apr. 2018

Vse izvrstno.

 • Petra V. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 03. Apr. 2018

Izkušnja je bila super. Čeprav nisem imela resnejših težav z zdravjem, mi je nov način prehranjevanja izbolšal počutje in dal nov pogled na zdravo prehranjevanje na splošno. Hvala.

 • Agata B. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 03. Apr. 2018

Prijazen sprejem, korektno izpeljan pregled, navodila za nadaljnjo prehranjevanje, predlogi za izvajanje panchakarme, ostalo me pa še čaka.

 • Zarja M. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 03. Apr. 2018

Prijetna izkusnja. Še se vrnem :)

 • Darja V. je ocenil/a zdravnika alternativne medicine Hiša Ayurveda 03. Apr. 2018

Strokovno in prijazno

Opravila sem tečaj obrazne joge. Hvaležna sem, da sem spoznala Jasno, ki mi je s pravim pristopom pomagala do odličnih rezultatov.

Pri Jasni sem bila na delavnici nege kože, opravila tečaj Obrazne joge in prejela 7 terapevtskih masaž obraza z Japonskim cosmo liftingom. Učinki so vidni po pričakovanjih, kar pa me je presenetilo pa je to, da se je občutno izboljšalo tudi moje splošno počutje. Pozitivne spremembe občutim ne le na obrazu, temveč v celem telesu. Jasnine storitve so visoko kvalitetne, njen pristop je strokoven in hkrati tako zelo srčen in oseben. Všeč mi je, da se ti vedno posveti v celoti in vsako stranko resnično obravnava individualno. Vidi se, da svoje delo opravlja s srcem. Zelo priporočam!

Udeležila sem se delavnice obrazne joge in res lahko rečem fantastični rezultati. Priporočam.

Bila sem na tečaju, profesionalna izvedba, po končanem tečaju na obrazu vidni tezultati in sproščeno vzdušje. Priporočam!

Udeležena sem bila tečaja in zelo sem zadovoljna!

Zelo prijetna masaža, z željo po še!

Prijetni ambient, prijazna maserka

Večja miza za goste

Prijetno okolje, usposobljena terapevtka, zelo zadovoljna

Ingrid je zlata dusa, ki se posveti z vso svojo energijo, tako, da vedno odhajamo polni in spociti in tudi njen ambient je cudovit. Najpomembnejse pa je to, da je vedno pripravljena pomagati in se uciti.

Všeč mi je njena energija in znanje. Pa tudi sam prostor je enkraten. Skratka, vse je super!

Strokovna, prijazna in ne predraga

Kvalitetne storitve po dostopnih cenah. Pozitivna energija pa je vedno gratis. Hvala.

Z Ingrid sva se prvič srečali, ko sem prišla k njej na Bownovo masažo. Po opravljeni masaži sem se odlično počutila nadaljnih 14 dni. Drugič pa sva se srečali, ko sem prišla na tečaj Ayurvedske masaže Abhyanga. Ima odličen pristop do človeka in svoje delo opravlja na visokem nivoju.

Po opeavljenem tretmaju je pocutje izvrstno in traja in traja😀

Odlicna masaža! Priporočam!

tako strokoven in nežen pristop, čisto zdravje po vsakem srečanju

VSE JE SUPER

Zelo prijazen odnos, vrhunske storitve, lahko samo priporočam

Čudežno...

Vse je super... ostanite tako super še naprej

Vse super 5*

Izredno profesionalna. Izredno znanje in čut za soljudi. Vedno pripravljena prisluhniti. Srčno priporočam vsem, ki imate kakeršnekoli težave....

Gospo Ingrid sem obisala po priporočilu prijateljice, ko sem imela res velike težave s hrbtenico. Odlično in učinkovito je opravila svoje delo, moje počutje se je izboljšalo, bolečina je poniknila.

Z njenim delom sem izredno zadovoljen :).

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.