fb
Alternativna medicina MAGNETERA CENTER ZDRAVJA
5,0
(2)
Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
MAGNETERA - Svet energije zdravja in vitalnosti
Garancija zadovoljstva

Opis

V Magneteri delujemo na področju naravnega zdravljenja z aparaturami PEMF za obnovo celic. Nudimo vam edinstvene mineralne dodatke, ki pospešujejo obnovo celic v samem jedru (Carbon C60, Zlata voda..) Terapije veljajo za eno najučinkovitejših naravnih metod zdravljenja v svetu medicine in wellnessa. Postavljajo jih v sam vrh novodobnega zdravljenja telesa, številnih uspešnih in vitalnih ljudi ter vrhunskih športnikov po vsem svetu.

Uporaba: - V zdravstvene namene (pri bolečinah, obrabah kolen, kolkov, hrbtenice, pri artritisu, revmi, fibromialgiji, po poškodbah in operacijah za hitrejše zdravljenje in hitrejše celjenje ran, otekline, odvajanje vode iz telesa, bolezni srca in ožilja. Izboljša prekrvavitev, sprošča, krepi imunski sistem in pomaga izločat strupe iz telesa. Za hitrejšo regeneracijo telesa.(športniki)

  • V lepotne namene – mineralni dodatki ( pomlajevanje in vitalnost, upočasnjuje staranje, lepša koža, manj gub, več energije, kvalitetnejše življenje, zdrav um, zdrav videz, več moči, izguba odvečne teže).

Nudimo vam: Terapije v našem centru ( od 25€ - 50€ ) Terapije na vašem domu ( od 35€ - 60€ ) Prodaja izdelkov ( magnetera.si – trgovina ) Izposoja Pemf EMT aparatur ( 150€ – 250€ ) Prodaja Pemf aparatur

Več si lahko preberete na spletni strani - magnetera.si

Reference

Naše Pemf aparature EMT so registrirane kot medicinski pripomoček, zato se uporabljajo v vseh fizioterapijah zdravstvenih ustanov. Prilagojene so tudi domači uporabi. Uporabljajo in priporočajo jih tako zdravniki kot fizioterapevti, zdravilišča, wellnessi, lepotni saloni, maserji, športniki in več tisoč zadovoljnih strank, katerim tovrstne terapije pomagajo pri vzdrževanju vitalnosti in odpravljanju zdravstvenih težav. (Ortoped prof. dr.Janko Popovič, Meridian fit, Nova fizioterapija, Zdravilni gaj Tunjice, Zavod na svetlo stran.. )

Kako smo drugačni

Že več kot desetletje našega delovanja stremimo k temu, da pomagamo ljudem s svojim znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili na področju medicine, farmacije in elektromagnetike. Odlikujejo nas vrhunski in učinkoviti izdelki, strokovnost, znanje, prijaznost, poštenost, hitra odzivnost in zadovoljne stranke.

Uradni naziv podjetja
Magnetera Društvo Zdravja - Magnetera Društvo Zdravja
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Alternativne metode zdravljenja
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
S94.999 - Dejavnost drugje nerazvrščenih članskih organizacij
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Goričane 32, 1215 Medvode

Ocene

Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Sonja E. 17. Apr. 2020

Naš kužek maltežan je imel tumor na kazalčku. Star je že 14 let in smo bili v dvomih kako bo prenesel operacijo. Operacijo je odlično prenesel. Amputirali so mu kazalček. Po operaciji mi je prijazna lastnica podjetja Magnetera ponudila pomoč pri rehabilitaciji - obroč magnetne resonance. En teden smo mu delali terapijo -3×dnevno po 10 minut in moram reči da je terapija pripomogla k hitrejšemu okrevanju našega ljubljenčka. Bil je zelo potrpežljiv in odlično ter s hvaležnostjo opavljal terapijo. Po enem tednu je zelo hitro okreval in se vrnil v vsakdanje življenje ter sprehode. Lastnici podjetja Magnetera smo hvaležni za njen takojšnji odziv.

  • Boštjan K. 16. Apr. 2020

Bili so mi na voljo pri vseh mojih vprašanjih, mi nudili dodatne nasvete in pri terapiji pomagali od začetka do konca zdravljenja. Zdravljenje trna v peti in bolečin v stopalih je bilo uspešno.

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Alternativna medicina MAGNETERA CENTER ZDRAVJA poslal konkretno ponudbo