fb
1a ** Biro BONUS** Računovodsko podjetje d.o.o.
Računovodske storitve · Davčno svetovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Smo nosilci razvoja sistema elektornskega brezpapirnega računovostva, inovativni in vsestranski

Opis

Elektronsko in brezpapirno računovodstvo

NAPREDEK JE V SPREMEMBAH - tudi vi ste lahko zraven

Elektronsko in brezpapirno računovodstvo je pomemben korak v prihodnost, s pomočjo katerega boste zmanjšali administracijo in optimizirali ključne delovne procese, ter zanesljivo povečali hitrost poslovanja in znižali stroške.

Napredna računalniška programska oprema, ki je bila do sedaj dostopna le velikim podjetjem, je dosegljiva tudi že malim in mikro podjetjem. Sodobno elektronsko poslovanje nam prinaša prednosti integriranih informacijskih sistemov, saj postaneta podjetje in računovodski servis ''eno podjetje''. S tem hitro in enostavno dobimo zanesljive računovodske informacije kadarkoli in kjerkoli.

Sistem elektronskega računovodstva omogoča optimizacijo in izboljšavo lastnih poslovnih procesov, omogoča lažje povezovanje z okolji, predvsem pa je ta sistem cenejši, ker: - prihranite pri stroških računovodskih storitev zaradi zmanjšanja fizičnih opravil; - uporabnikom ni potrebno imeti lastnega informacijskega sistema (lahko gostite na strežnikih gostitelja) in ker - vam ni potrebno skrbeti za varovanje in arhiviranje računalniških podatkov.

Kako vidimo potek elektronskega računovodstva: Podjetnik in računovodski servis sta povezana na skupnih bazah in v istem informacijskem sistemu, čeprav se vsak od njiju nahaja v svojem podjetju. Vse kar potrebujta je internetna povezava. V sistemu elektronskega računovodstva podjetnik v svojem podjetju obvladuje svoje lastne poslovne procese, vodi materialne in blagovne procese, vnaša prejete račune in le-te plačuje preko eBanke, izdaja ponudbe, predračune, izdaja klasične račune in eRačune, izdeluje potne naloge in podobno; Računovodja pa na drugi strani, na isti povezani bazi uporablja vmesne podatke in jih računovodsko poknjiži ter davčno obdela, obračuna DDV, plače in drugo.

Kako vidimo potek brezpapirnega elektronskega računovodstva: Nadgradnja elektronskega računovodstva je brezpapirno elektronsko računovodstvo kjer izmenjava podatkov in informacij poteka kakor pri elektronskemu s tem, da sistem omogoča izmenjavo brezpapirnih, verodostojnih, pravno veljavnih poslovnih dokumentov po elektronskih poteh. Pri tem sistem uporabi že obstoječe pripravljene podatke in listine, ki jih sicer že tako in tako imamo v računalniku. Sistem zahteva tudi manjšo preureditev procesov dela.

Z uveljavitvijo brezpapirnega elektronskega računovodstva se razbremenijo delovna mesta in se z elektronskim arhiviranjem dokumentov zmanjšajo stroški papirja, registrov in druge biro opreme. Zmanjša se tudi potreba po inventarju ter dodatni energiji in dragih poslovnih prostorih. Ogromno pa se pridobi na izvajanju delovnih procesov saj so le-ti zelo optimizirajo. V administraciji in pri odnosih v poslovnem okolju se kaže bistvena pridobitev pri izvajanju delovnih procesov na vsakem delavnem mestu, kjer odpade ogromno opravil z urejanjem in odlaganje listin, pregledovanjem listin, iskanjem, posredovanjem, zbiranjem in urejanjem podatkov. Opravljeno delo pridobiva na povečanju učinkovitosti in kakovosti. Manj zaposlenih opravi več, prej in bolje.

Brezpapirno poslovanje ohranja vse prednosti elektronskega računovodstva, z njim pa se še: - poveča kvaliteta računovodske informacije (pravočasno, vedno dostopne, zanesljive in razumljive); - kjerkoli in kadarkoli se lahko dostopi do izvirnih knjigovodskih skeniranih ali drugih eListin; - sistem je, kljub prerasporeditvi stroškov (več za računalništvo, manj za delovno silo), še vedno bistveno cenejši.

Računovodstvo v podjetju ali računovodski servis vso dokumentacijo skrbno pregleda, strokovno presodi poslovne dogodke in jih predpisano poknjižijo, s tem pa oblikujejo kvalitetne računovodske informacije. Mesečno se izdelajo vsa potrebna poročila, ki jih podjetja potrebujejo za poslovno odločanje in za uspešno poslovanje.


Računovodsko podjetje Biro BONUS doo Smo eno vodilnih podjetij tako na področju klasične kakor tudi elektronskega računovodstva in brezpapirnega računovodstva v Sloveniji. Našo delovno uspešnost in kakovost potrjuje tudi več kot 200 zadovoljnih strank. Zagotavljamo in nudimo celostne rešitve, ki strankam omogočajo, da popolno in učinkovito delujejo na svojem temeljnem poslovnem področju. Vsem strankam, s določenimi postopki dela, nudimo optimizacijo delovnih procesov in izvajamo ustrezno davčno optimizacijo.

Konkurenčne prednosti? - Delujemo že več kot 20 let, več kot 10 let v sistemu ISO standarda kakovosti 9001; - nudimo davčno, finančno – računovodsko ter podjetniško varnost; - zastopamo stranke pred davčnimi in drugimi upravnimi organi; - za svoje delo prevzemamo odgovornost, ki je zavarovana pri zavarovalnici za primer škodnega delovanja; - prevzemamo odgovornost za medletno arhiviranje in shranjevanje podatkov; - skrbimo, da v skladu s predpisi, podjetja pridejo skozi leto s čim nižjimi davki in prispevki;
- za poslovne odločitve lastnikov, mesečno izdelujemo poslovne rezultate; - mesečno izdelujemo odprte postavke za kupce, dobavitelje in ostale poslovne subjekte; - letno izdelujemo e-fascikel z vsemi skeniranimi dokumenti z meta podatki za priročno uporabo na domačem računalniku (USB ključek, zunanji disk, CD, itd.); - enkrat letno preverjamo davčnih obveznosti in poravnavo davčnih obveznosti – davčne kartice;
- pripravljamo poročila za stranke, eDavke in eUpravo; - vsi dokumenti elektronskega in brezpapirnega računovodstva so skenirani ali uvoženi, so verodostojni in elektronsko podpisani, ter dostopni kjerkoli in kadarkoli; - skupaj s strankami preučimo poslovne odločitve, da bodo sprejete pravilne in le najboljše; - zmoremo reševati velika vprašanja in težje probleme, ki zahtevajo projektni pristop. Veselimo se vsakega napovedanega obiska vseh zainteresiranih, da imamo priložnost osebno predstavimo sistem, ki ga je mogoče ogledati in preizkusiti. Prepričani smo, da bodo obiskovalci predstavitev, nad kakovostjo, optimizacije in programsko opremo, prijetno presenečeni. Še bolj pa boste presenečeni nad ceno storitev, saj ni nič večja kakor pri klasičnih kakovostnih računovodskih servisih. Poudarek je na kakovosti. !

Za dodatne informacije smo na voljo na http://www.računovodstvo-bonus.si ali nam pišite na dbucar@biro-bonus.si ali nas pokličite na telefonsko številko 07 39 30 960 (Bučar) ali 041 786 444.

Biro Bonus d.o.o.

Storitve
Računovodske storitve, Davčno svetovanje
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Leskoškova cesta 9E, 1000 Ljubljana

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo 1a ** Biro BONUS** Računovodsko podjetje d.o.o. poslal konkretno ponudbo